Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat of een gesprek op locatie.

Go For ZERO!

Samen voor een veilige toekomst.

SPOS heeft tot doel om voortdurend te streven naar een maximale veiligheid. Hoe pakken wij dit aan?

Met dit doel in gedachten, garanderen onze experten op elk moment uw veiligheid en die van anderen.

Over SPOS

In 2023 hebben wij ons SPOS uitgebreid met een reeks complementaire diensten om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel en zijn ervan overtuigd dat deze mindset onmisbaar is op ieder niveau. Daarom breiden we onze dienstverlening uit naar andere disciplines, zowel op als achter de schermen.

Onze nieuwe tak, Service Priority on Site, biedt gespecialiseerde en ervaren talenten aan op multidisciplinair niveau. Wij zorgen voor aanvullende en/of vervangende expertise op vlak van engineering, maintenance, construction maar ook management en supervising. Daar elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke noden heeft, bieden wij onze klanten geschikte en ervaren experten aan welke u adviseren op basis van uw specifieke noden en behoeftes.

Kwaliteit

Bij SPOS leggen we de lat voortdurend hoog, zo challengen we onszelf om continue tot het best mogelijke resultaat te komen, namelijk de meest veilige werkomgeving. Zo dragen we kwaliteit ook hoog in het vaandel, we werken elk project tot in de details uit en laten niets aan het toeval over. Doordat onze experten opgeleid zijn om hun kwaliteiten op vlak van kennis, expertise en communicatie ten volle te benutten, kunnen we een efficiënte en veilige werkomgeving verzorgen. Het is om die reden dat we ons personeel continu begeleiden en ondersteunen, want om de beste kwaliteit te kunnen leveren dien je deze eerst in huis te hebben.

Communicatie

Wanneer het op veiligheid aankomt is communicatie één van de belangrijkste aspecten, zo zorgt een doeltreffende communicatie voor een effectieve veiligheid. Dit kan door: de geschikte tools aan te wenden, bewustmaking om de veiligheidsrichtlijnen binnen het bedrijf eigen te maken, aan de slag gaan met de taaldiversiteit en dit in kaart te brengen en tot slot het correct informeren van alle partijen. Goede afspraken maken goede vrienden.

Voldoening

Een goede en veilige werksfeer verhoogt de betrokkenheid én de werkprestatie. Het is in ieders belang dat het personeel voldoende gemotiveerd en gestimuleerd wordt, zo haalt gestimuleerd en gemotiveerd personeel ook meer voldoening uit hun werk. Deze voldoening wordt gehaald uit de bijdrage die ze leveren welke op zijn beurt weer leidt tot de realisatie van een veilige werkomgeving. Dit alles met als doel onze mission statement te behalen: Go For Zero!

Indien u meer informatie over onze diensten wenst, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn zowel telefonisch als via mail te bereiken en bieden zo snel mogelijk een antwoord op uw vragen.