Your needs are our expertise

Bij SPOS zorgen wij voor de juiste specialisten en diensten die op multidisciplinair niveau zorgen voor een efficiënte en duurzame gang van zaken. Onze expertise versterkt en optimaliseert uw projecten, zowel op als buiten de werf.

Welkom bij S.P.O.S.

Onze vakexperten te uwer beschikking

U kan op elk moment beroep doen op onze experten. Naast de vele jaren ervaring én de nodige opleidingen selecteren wij, naargelang de vereiste kwalificaties, zorgvuldig de geschikte expert. Verder is ons personeel vertrouwd met de laatste wetgevingen, apparatuur en technieken.

Zij vertrouwen ons

Over ons

Technische, ervaren & gemotiveerde vakspecialisten

Construction

Wilt u uw site uitbreiden, vervangen of optimaliseren? Onze werfleiders, werkvoorbereiders, inspecteurs en coördinators zorgen ervoor dat alles in de juiste banen geleid wordt.

Maintenance

Correct en tijdig onderhoud van apparatuur is van groot belang. Met zorg en bekwaamheid ontfermen onze experten over de juiste behandeling van alle machines en installaties. 

Engineering

Onze klanten kunnen rekenen op onze expertise tijdens het volledige engineering proces van begin tot einde. Zowel voor management als technische aspecten.

Zie ons aan het werk

Bekijk hier een selectie van reeds uitgevoerde projecten.

Waarom kies je voor S.P.O.S.

Your needs are our expertise

SPOS is een jong en dynamisch bedrijf dat diensten aanbiedt op multidisciplinair niveau, van A tot Z. Ons groeiende team bestaat uit gekwalificeerde, opgeleide en ervaren vakexperten. Zo garanderen we een optimale gang van zaken voor uw bedrijf.

Daar elk project uniek is en zijn eigen specifieke taken en uitdagingen kent, bieden wij onze klanten geschikte en ervaren experten aan welke u adviseren op basis van uw specifieke noden en behoeftes. Wij denken met u mee!