Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat of een gesprek op locatie.

Samen voor een kwalitatieve toekomst.

SPOS heeft tot doel om voortdurend te streven naar een optimale dienstverlening, een maximale veiligheid en een minimaal risico. Hoe pakken wij dit aan?

Met dit doel in gedachten, streven wij voor een optimale dienstverlening in een uiterst veilige omgeving.

Over SPOS

In 2023 hebben wij SPOS uitgebreid met een reeks complementaire diensten om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en zijn ervan overtuigd dat deze mindset onmisbaar is op ieder niveau. Daarom breiden we onze dienstverlening uit naar andere disciplines, zowel voor als achter de schermen. Uiteraard, steeds rekening houdende met onze roots: veiligheid.

Onze nieuwe tak, Service Priority on Site, biedt gespecialiseerde en ervaren talenten aan op multidisciplinair niveau. Wij zorgen voor aanvullende en/of vervangende expertise op vlak van engineering, maintenance, construction maar ook management en supervising. Ieder bedrijf is uniek, daarom bieden wij onze klanten geschikte en ervaren experten die u adviseren op basis van uw specifieke noden en behoeftes.

Kwaliteit

Bij SPOS leggen we de lat voortdurend hoog, zo challengen we onszelf om continue tot het best mogelijke resultaat te komen, namelijk de meest optimale werkomgeving. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel: we werken elk project tot in de details uit en laten niets aan het toeval over. Doordat onze experten opgeleid zijn om hun kwaliteiten op vlak van kennis, expertise en communicatie ten volle te benutten, kunnen we een efficiënte en veilige werkomgeving verzorgen. Het is om die reden dat we ons personeel continu begeleiden en ondersteunen, want om de beste kwaliteit te kunnen leveren dien je deze eerst in huis te hebben.

Communicatie

Communicatie is altijd één van de belangrijkste aspecten, zo zorgt een doeltreffende communicatie voor een veilig en effectief project. Dit kan door: de geschikte tools aan te wenden, bewustmaking om de veiligheidsrichtlijnen binnen het bedrijf eigen te maken, aan de slag gaan met de taaldiversiteit en dit in kaart te brengen en tot slot het correct informeren van alle partijen. Goede afspraken maken goede vrienden.

Voldoening

Een goede en veilige werksfeer verhoogt de betrokkenheid én de werkprestatie. Het is in ieders belang dat het personeel voldoende gemotiveerd en gestimuleerd wordt, zo haalt gestimuleerd en gemotiveerd personeel ook meer voldoening uit hun werk. Deze voldoening wordt gehaald uit de bijdrage die ze leveren welke op zijn beurt weer leidt tot de realisatie van een veilige werkomgeving. Dit alles met als doel onze mission statement te behalen: Go For Zero!

Indien u meer informatie over onze diensten wenst, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn zowel telefonisch als via mail te bereiken en bieden zo snel mogelijk een antwoord op uw vragen.