Uw expert in preventie en veiligheid

SPOS is een bedrijf dat zich inzet op veiligheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving. Samen met u waken wij over uw veiligheid en welzijn.

Welkom bij S.P.O.S.

Onze vakexperten te uwer beschikking

U kan op elk moment beroep doen op onze experten. Naast de vele jaren ervaring én de nodige opleidingen selecteren wij, naargelang de veiligheidsnoden, zorgvuldig de geschikte expert. Verder is ons personeel vertrouwd met de laatste wetgevingen en technieken.

Zij vertrouwen ons

Onze diensten

Preventie- en veiligheidsdiensten

Preventie-adviseurs

Onze veiligheidsdeskundigen adviseren u over veilig en gezond werken in uw onderneming.

Veiligheidstoezichthouders

Een veiligheidstoezichthouder controleert de werkvloer op de naleving van vooropgestelde regels en voorschriften, en schat verschillende situaties correct in naar veiligheid.

Gasanalisten

Onze gasanalisten werken met een volledig uitgeruste gasdetector die ondermeer O2, LEL, en andere toxische stoffen kunnen meten.

Zie ons aan het werk

Bekijk hier een selectie van reeds uitgevoerde projecten.

Waarom kies je voor S.P.O.S.

Your safety is our priority

SPOS een jong en dynamisch bedrijf dat zich inzet op veiligheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving. Ons team bestaat uit gekwalificeerde, opgeleide en ervaren preventieadviseurs (1, 2 en 3), veiligheidstoezichters en gasanalisten.

Daar elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke noden heeft, bieden wij onze klanten geschikte en ervaren experten aan welke u adviseren op basis van uw specifieke noden en behoeftes.