Gasanalisten

Voor werkzaamheden in besloten ruimtes is het essentieel dat er geen explosieve of toxische stoffen aanwezig zijn. Wij leveren gasanalisten met een volledig uitgeruste gasdetector die ondermeer O2, LEL, en andere toxische stoffen kunnen meten.

Op basis van hun meetresultaten adviseren ze of een besloten ruimte al dan niet betreden mag worden. Het is pas na een positief advies van een expert dat dergelijke ruimtes betreden mogen worden, ook steeds onder deskundig toezicht van een veiligheidswacht. Naast besloten ruimtes zijn er nog tal van andere locaties waar vrijgavemetingen essentieel zijn zoals, putten, werktentjes en locaties waar er warme werken zouden moeten gebeuren. Want ook daar kunnen toxische/explosieve gassen vrijkomen en/of zich ophopen.

Takenpakket van een gasanalist:

Wij helpen u de kwaliteit van uw gasmetingen op peil te houden en de veiligheid van uw werkomgeving te waarborgen. Daarnaast hebben wij ook preventie-adviseurs en veiligheidstoezichthouders ter beschikking.

Brand-veiligheidswachten/gasanalisten

SPOS levert ook brand-veiligheidswachten voor langdurige projecten vanaf minimaal 4 weken

Onze gecertificeerde gasanalisten zijn ook in het bezit van hun certificaten  IS-013 Meten en detecteren van gevaarlijke stoffen (EX-OX-TOX), B VCA en Vol VCA, IS-007 Veiligheidswacht besloten ruimte), IS-081 (werken met onafhankelijke autonoom en niet -autonome ademhalingsbescherming) AV-011 Brandwacht (kleine blusmiddelen) naast vrijgave metingen kunnen ze ook ingezet worden als brand-veiligheidswachten

Naargelang de noden van onze klant.

SPOS Preventie- & veiligheidsadviseur Antwerpen Gasanalist

Wenst u SPOS in te schakelen?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat en ontvang snel een reactie. Liever een persoonlijk gesprek? Wij komen graag langs!