Service Priority on Site

U kan op elk moment beroep doen op onze experten. Naast de vele jaren ervaring én de nodige opleidingen selecteren wij, naargelang de vereiste kwalificaties, zorgvuldig de geschikte expert. Verder is ons personeel vertrouwd met de laatste wetgevingen, apparatuur en technieken.

Daar elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke noden heeft, bieden wij onze klanten geschikte en ervaren experten aan op alle vlakken. Zowel voor korte als aanhoudende projecten.

Wenst u samen te werken?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op maat en ontvang snel een reactie. Liever een persoonlijk gesprek? Wij komen graag langs!
Engineering

Piping / mechanical

Bij SPOS kan u rekenen op expertise doorheen het proces van ontwerp tot oplevering, van supervisie tot management over het volledige project. Wilt u hulp bij de opstelling van het lastenboek? Bijkomende expertise voor alle noodzakelijke berekeningen en planning? Kwaliteitscontroles volgens de geldende sectornormen? Wij staan voor u klaar!

Engineering

Construction

Wij hebben de juiste personen voor de afhandeling van uw constructiebehoeften. Wilt u uw site uitbreiden, renoveren of optimaliseren? Onze werfleiders, werkvoorbereiders, inspecteurs en coördinators zorgen ervoor dat alles in de juiste banen geleid wordt. We kijken steeds naar het totaalplaatje en garanderen enkel het beste!

Engineering

Civil

SPOS is meer dan capabel voor projecten in de civiele sector. Betrouwbare stabiliteitsberekeningen zijn natuurlijk van het grootste belang. Gebruik makende van de gekende software zorgen we voor uitgebreide studies en modellen die op hun beurt resulteren in betrouwbare civiele funderingen en structuren.

Engineering

Electrical / instrumental

Elektriciteit en instumentatie is onmisbaar in hedendaagse constructies. Met behulp van de juiste berekeningen, tekeningen en documentatie garanderen we een zorgvuldige en nauwkeurige uitvoering. Ongeacht of het nu gaat over nieuwbouw, renovatie of optimalisatie projecten. Wij maximaliseren de betrouwbaarheid van uw technische installaties.

Dankzij onze scaffolding supervisors garanderen we optimale veiligheid en betrouwbaarheid van uw stellingen. Vooral bij ingewikkelde en complexe constructies is het uiterst belangrijk dat alles correct en veilig verloopt. Met de juiste scaffolding supervisor op de juiste plek kan u op beide oren slapen.

Supervisor

Scaffolding

Onze specialisten voeren functionele controles en tests uit op allerhande systemen, beveiligingen en andere technische installaties. Dankzij nauwkeurige analyse en rapportage detecteren we tijdig mogelijke problemen en kan de effectiviteit gemaximaliseerd worden en potentiële schade voorkomen worden. 

Supervisor

(De-)commissioning

Onze field supervisors garanderen een optimaal overzicht en rapportering over het project op de werkvloer. Zij staan in voor tijdige detectie en opmerkzaamheid van alles dat wel of niet correct verloopt.

Supervisor

Field supervisor

Administration

Document control

Onze permit officers staan garant voor de naleving van al uw voorschriften en vergunningen. Zij zijn erop getraind om een consequente voorbereiding, aanvraag en controle te voorzien zodat u zeker kan zijn dat alles correct en zonder verder oponthoud kan verlopen. 

Administration

Planning & administrative work

Planning en administratie is een essentieel onderdeel van ieder project. Onze specialisten gaan uiterst nauwkeurig en doeltreffend te werk. 

Onze project managers zorgen voor een duidelijke communicatie tussen alle partijen, behouden een breed en eenduidig overzicht van het gehele project en sturen alle partijen op een duidelijke manier aan. Onze managers hechten bijzonder veel waarde aan communicatie, coördinatie en kostenmanagement.

Management

Project management

Alle goederen en materialen moeten correct en zorgvuldig bewaard en beheerd worden. Een goed overzicht is uiterst essentieel.

Management

Warehouse management

Ook on site is het belang van een goede construction manager niet te onderschatten. Onze construction managers staan in voor de planning en coördinatie van het hele project en zorgen ervoor dat de juiste partijen tijdig worden aangestuurd.

Management

Construction management

Preparation

Werkvoorbereider

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt uiteraard ook voor ons! Een bekwame werkvoorbereider voorkomt vertragingen tijdens belangrijke fases in het proces. Het is van groot belang dat iedere partij zich kan houden aan de planning, onze werkvoorbereiders maken dit aspect gemakkelijk realiseerbaar. Zo houden we een goed oog, niet alleen op planning maar ook op budget. 

Quality control

QA - QC quality controller

Last but not least, een degelijke en consistente kwaliteitscontrole garandeert een goede afloop van ieder project en voorkomt onaangename verrassingen doorheen het verdere verloop.